Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cred ca la toate gospodinele le raman albusuri atunci cand pregatesc preparate care trebuiesc doar galbenusurile, asa ca va invit la o reteta usoara, gustoasa si super pufoasa!
"Retete festive de iarna"
Albusurile le mixam bine impreuna cu sarea, apoi turnam zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana devine o bezea lucioasa, adaugam iaurtul, romul, amestecam, dupa care punem ingredientele uscate si cernute toate odata. Mixam, iar la final adaugam untul cu ciocolata topite la bain-marie.
Compozitia rezultata o turnam intr-o tava marisoara cu peretii inalti si tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptorul preinacalzit la 180°C, pentru circa 30 minute sau puteti face testul cu scobitoarea. Cand este gata, se lasa sa se raceasca si o puteti pudra cu zahar pudra sau de ce nu, ii puteti pune o crema deasupra sau o glazura!
Sa va fie de folos!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult