Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
Blat: se amesteca toate ingredientele si se opreste 1/3 din aluat. Restul se intinde (din centru spre margine) intr-o oala, cu diametru de 24-25 cm, formandu-se o bordura (ca la tarta).
Umplutura: Se amesteca toate si se pun cu grija, peste aluatul intins. Sa puneti unt la umplutura, pentru ca este si budinca de vanilie care va absorbi totata grasimea.
Din 1/3 aluat, se formeaza 25 de bilute care se vor aseza pe crema de branza, fara a le apasa.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 160 grade Celsius, pentru 1 ora.
Ca sa grabesc racirea, am pus oala in care am facut prajitura, intr-o alta oala mai mare cu apa rece. Dupa ce s-a racit, se tine la frigider cateva ore, ca sa se intareasca crema de branza. In mod normal, se taie pe buline astfel incat sa se vada jumatatile.
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult