Desert rapid din aluat de pizza

de anamaria33 in Dulciuri, 15 Oct 2015 | 771 vizualizari

 

O optiune buna si rapida atunci cand ai musafiri neanuntati: :)

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza, proaspat, cumparat.
  • Nutela, dulceata sau branza.
  • Ulei
  • Zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid din aluat de pizza:

Se intinde blatul de pizza pe masa dupa care se taie 12 buc. , rotunde (cu paharul sau o forma speciala).


In mijlocul fiecarei bucati de aluat se pune unul din ingredientele mai sus mentionate, la alegere.


Apoi aluatul se impatura in doua si se apasa pe margini pt a fi etanse ( sau cu o presa speciala, vezi poze)


Se pune uleiul la incalzit, in tigaie (ulei aprox. cat sa acopere aluatul) iar cand este fierbinte indeajuns se introduce aluatul pt a fi prajit.


Cand aluatul este prajit (dupa plac) se scote din ulei si se presara zahar pudra pe deasupra.

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit o presa speciala pt Ravioli

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid din aluat de pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Aletta 1

16.10.2015, 15:44

Rocsi 1

16.10.2015, 20:34

anamaria33 1

16.10.2015, 23:04

😊

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni