Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ceva dulce.... nu ai timp de ceva complicat,am gasit solutia si am inchis gura la toti:))).
Din fiecare felie de paine, cu ajutorul unui pahar am decupat cate doua cercuri. Au iesit 24 de cercuri.Pe 12 cercuri am pus cate o lingurita de nutela si am pus capac alt cerc de paine. Intr-un castron separat am batut ouale bine.
Am incins putin ulei intr-o tigaie si fiecare bucata am trecut-o prin oul batut si am prajit in tigaie pe ambele parti. Pofta buna!
1
in loc de nutela putem folosi dulceata mai vanjoasa.
2
putem face si aperitiv inlocin-d nutela cu feliute de sunca,salam si cascaval.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult