Desert Roxy

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 5 Iul 2016 | 902 vizualizari

 

Ceva dulce.... nu ai timp de ceva complicat,am gasit solutia si am inchis gura la toti:))).

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine mai mari
  • 3 oua
  • 200 gr de nutela
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Roxy:

Din fiecare felie de paine, cu ajutorul unui pahar am decupat cate doua cercuri. Au iesit 24 de cercuri.Pe 12 cercuri am pus cate o lingurita de nutela si am pus capac alt cerc de paine. Intr-un castron separat am batut ouale bine.


Am incins putin ulei intr-o tigaie si fiecare bucata am trecut-o prin oul batut si am prajit in tigaie pe ambele parti. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

in loc de nutela putem folosi dulceata mai vanjoasa.

2

putem face si aperitiv inlocin-d nutela cu feliute de sunca,salam si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Roxy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

miki_a 1

09.07.2016, 11:14

vesel, rapid si bun!

anca_rm 1

11.07.2016, 13:00

ce idee faina

mihaelar63 1

02.08.2016, 20:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Deliciu