Desert rulada cu crema la rece

de geobucataras in Prajituri, 5 Mai 2014 | 45181 vizualizari

 

Preferata sotului meu, o fac aproape saptamanal!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie:
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 faina
  • esenta de rom
  • 1 plic crema la rece de la Dr. Oetker 
  • ulei pentru uns tava
  • faina pentru tapetat tava
  • 1 plic glazura Dr. Oetker
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada cu crema la rece:

Separam ouale, batem albusurile cu zaharul si esenta pana devin spuma, iar dupa aceea cu o lingura de lemn incorporam galbenusurile si faina, amestecand de sus in jos foarte usor.


Dupa ce am terminat de facut aluatul, pregatim tava pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia pentru blat si o dam la cuptorul incins pentru aproximativ 7-10 minute la foc mare. Cand blatul este auriu deasupra inseamna ca este gata.


Cand aceasta s-a facut, il rasturnam pe un prosop curat de bucatarie umed, apoi rulam usor blatul (prosopul se umezeste foarte bine cu apa rece si se stroarce foarte bine). Cand blatul s-a racit il desfacem usor si punem crema (crema se prepara dupa instructiunile pachetului) si rulam la loc, dar atentie! fara prosop! In rulada se pot pune si fructe.


Glazura se prepara dupa instructiunile pachetului si o turnam peste rulada. Este foarte usor de preparat! Se lasa apoi la race pana se intareste crema si se poate felia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu crema la rece" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

05.05.2014, 23:22

julianna10 1

06.05.2014, 14:55

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ganache de cappuccino