Desert rulada de biscuiti

de Lau in Dulciuri, 26 Mai 2017 | 1050 vizualizari

 

Retete pentru un picnic reusit

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de napolitana
  • 400 g biscuiti
  • 100g nuca macinata
  • 100 g alune
  • 50 g stafide
  • esenta de rom
  • 250 ml lapte
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • Crema de cocos
  • 150g nuca de cocos
  • 300 ml lapte condesat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada de biscuiti:

Nuca de cocos o amestecam cu laptele condensat, pana ce se omogenizeaza.


Intr-o cratita, adaugam zaharul si il punem pe foc sa se caramelizeze, adaugam untul taiat bucati si treptat, laptele.


Amestecam continuu pana ce se topeste untul.


Intr-un bol, adaugam biscuitii macinati (eu am rupt 1/2 din ei), nuca macinata, alunele, stafidele hidratate, cacaua. Amestecam, dupa care adaugam laptele caldut.


Pe masa, asezam un prosop putin umed, o foaie de napolitana, amestecul de biscuiti il intindem si deasupra nuca de cocos, rulam cu ajutorul prosopului.


Invelim in folie alimentara si dam la rece peste noapte. Servim rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

dantes 1

27.05.2017, 08:46

Delicioasa!

Lau 1

28.05.2017, 09:52

Panacris 1

05.09.2017, 12:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu nuca si cacao