Desert rulada de biscuiti

de Lau in Dulciuri, 26 Mai 2017 | 617 vizualizari

 

Retete pentru un picnic reusit

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de napolitana
  • 400 g biscuiti
  • 100g nuca macinata
  • 100 g alune
  • 50 g stafide
  • esenta de rom
  • 250 ml lapte
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • Crema de cocos
  • 150g nuca de cocos
  • 300 ml lapte condesat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada de biscuiti:

Nuca de cocos o amestecam cu laptele condensat, pana ce se omogenizeaza.


Intr-o cratita, adaugam zaharul si il punem pe foc sa se caramelizeze, adaugam untul taiat bucati si treptat, laptele.


Amestecam continuu pana ce se topeste untul.


Intr-un bol, adaugam biscuitii macinati (eu am rupt 1/2 din ei), nuca macinata, alunele, stafidele hidratate, cacaua. Amestecam, dupa care adaugam laptele caldut.


Pe masa, asezam un prosop putin umed, o foaie de napolitana, amestecul de biscuiti il intindem si deasupra nuca de cocos, rulam cu ajutorul prosopului.


Invelim in folie alimentara si dam la rece peste noapte. Servim rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

dantes 1

27.05.2017, 08:46

Delicioasa!

Lau 1

28.05.2017, 09:52

Panacris 1

05.09.2017, 12:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert - Clafoutis cu cirese