Desert rulada de biscuiti cu nuca de cocos

de burdulea56 in Prajituri, 11 Mai 2011 | 200984 vizualizari

 

Aceasta reteta simpla, dar tare gustoasa si aspectoasa se poate prepara mai ales in zilele toride de vara, pentru ca nu trebuie sa folositi aragazul.

 

INGREDIENTE

  • Foi:
  • 500 g biscuiti,
  • 2 cani cu lapte
  • 3 linguri cacao
  • Crema:
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 100 g nuca de cocos
  • 3 plicuri zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada de biscuiti cu nuca de cocos:

Foi: Se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de plastic, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.


Crema: Batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

TIPS-URI

1

Din biscuiti se obtine o compozitie care se lucreaza usor intre 2 folii de plastic.

2

Folositi cam 400-500 ml lapte, trebuie sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o puteti intinde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada de biscuiti cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (67)

alexandra07 1

27.03.2015, 15:31

Marius07 cred ca este vorba de zahar vanilat. La ingrediente scrie vanilii.

burdulea56 1

12.05.2015, 16:44

marius07, e adevarat, zahar pudra trebuie. Imi pare rau ca n-am mai fost de multisor pe acest site, din motive pur personale., sa vad comentariul si sa raspund la timp.

Ancutsa 1

22.04.2017, 18:55

Minunata rulada!

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv placinta cu dovlecel si ceapa verde in stil grecesc

de Rocsi 9

ieri la 21:15

Dulceata din toporasi (viorele de padure)

ieri la 17:45

Desert briose cu faina integrala

de katty 6

ieri la 14:55

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la slow cooker Crock-Pot

de katty 6

ieri la 14:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv placinta cu dovlecel si ceapa verde in stil grecesc

de Rocsi 9

ieri la 21:15

Dulceata din toporasi (viorele de padure)

ieri la 17:45

Desert briose cu faina integrala

de katty 6

ieri la 14:55

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la slow cooker Crock-Pot

de katty 6

ieri la 14:47

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Craiasa zapezii