Desert rulada de biscuiti cu nuca de cocos

de burdulea56 in Prajituri, 11 Mai 2011 | 184539 vizualizari

 

Aceasta reteta simpla, dar tare gustoasa si aspectoasa se poate prepara mai ales in zilele toride de vara, pentru ca nu trebuie sa folositi aragazul.

 

INGREDIENTE

  • Foi:
  • 500 g biscuiti,
  • 2 cani cu lapte
  • 3 linguri cacao
  • Crema:
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 100 g nuca de cocos
  • 3 plicuri zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada de biscuiti cu nuca de cocos:

Foi: Se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de plastic, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.


Crema: Batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

 

TIPS-URI

1

Din biscuiti se obtine o compozitie care se lucreaza usor intre 2 folii de plastic.

2

Folositi cam 400-500 ml lapte, trebuie sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o puteti intinde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada de biscuiti cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (67)

alexandra07 1

27.03.2015, 15:31

Marius07 cred ca este vorba de zahar vanilat. La ingrediente scrie vanilii.

burdulea56 1

12.05.2015, 16:44

marius07, e adevarat, zahar pudra trebuie. Imi pare rau ca n-am mai fost de multisor pe acest site, din motive pur personale., sa vad comentariul si sa raspund la timp.

Ancutsa 1

22.04.2017, 18:55

Minunata rulada!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bilute albe si negre