Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O rulada simpla, dar super gustoasa!!!
Separam oul. Intr-un bol mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si zaharul vanilat, lingura cu lingura si mixam continuu pana obtinem o bezea lucioasa, adaugam si galbenusul, mixam putin, apoi punem esenta dupa gust, uleiul, iar la final faina cu praful de copt. Omogenizam foarte bine toata compozitia si o turnam intr-o tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt si o bagam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru circa 15-20 minute. Cand este gata, o rasturnam pe alta hartie de copt si o rulam. Lasam sa se raceasca complet. Dupa racire o derulam si ungem cu gem de caise toata suprafata foii de rulada, apoi o rulam din nou . Pentru un aspect frumos am turnat peste rulada sos de fructe de padure si sos de ciocolata. Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult