Desert rulouri cu mere, nuci si scortisoara

de madi_marin in Dulciuri, 27 Mai 2017 | 8016 vizualizari

 

Reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • Pentru 13 bucăţi:
  • 3 mere măricele
  • 2 linguri zahăr brun
  • 1 praf de scorţişoară
  • 1 pliculeţ de zahăr Bourbon
  • 1 lingură cu vârf cu nucă măcinată
  • 7 foi de plăcintă
  • zahăr pudră pentru servit
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulouri cu mere, nuci si scortisoara:

Merele se spală, se şterg, se curăţă de coajă, apoi se taie în sferturi şi li se scoate căsuţa cu sâmburi.

Se taie în cubuleţe mici.

Se pun la foc iute pentru maxim 5 minute, la călit cu zahărul brun, nuca măcinată, zahărul Bourbon şi scorţisoara.

7 foi de plăcintă se taie în jumătate, pe lat şi obţinem 14 dreptunghiuri ( din care eu am folosit doar 13).

Se pune cam o lingură de cubuleţe pe fiecare foaie, se rulează cât masi strâns ( cu atenţie să nu se rupă foaia!), după care se lipesc cu puţin ulei, ca să nu se desfacă la prăjit.

Se frig în ulei încins până se rumenesc frumos.

Se tăvălesc prin zahăr pudră vanilat.

Se pot servi cu frişcă sau îngheţată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulouri cu mere, nuci si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Rahela Velicu 1

19.11.2017, 13:57

Ce bine arata!

katty 1

28.03.2018, 09:04

Ce bine arata! Nu pot fi decat minunate!

Bya Ralu 1

20.09.2018, 20:03

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert crema de zahar ars