Desert rulouri cu nuca si ciocolata

de Lau in Dulciuri, 30 Mar 2017 | 736 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 100 g zahar
  • 25 g drojdie
  • 1 cana apa calduta
  • coaja de portocala
  • 200 g ulei
  • 2 linguri margarina
  • Umplutura
  • 200 nuca macinata
  • 150 g ciocolata neagra
  • Sirop
  • 150 ml apa
  • 100 g zahar
  • coaja de portocala
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulouri cu nuca si ciocolata:

Se cerne intr-un vas faina, amestecam cu sare, zahar, coaja de portocala. Facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata cu putina apa calduta, adaugam 150 g ulei, 2 linguri margarina si incepem sa framantam, adaugand treptat apa calduta pana rezulta un aluat omogen.


Intindem aluatul pe masa infainata, il ungem cu uleiul ramas si impaturim aluatul in 3, dupa care il punem in vasul in care am framantat si acoperim cu un prosop pana ce isi dubleaza volumul.


Intindem aluatul pe masa unsa cu ulei, presam nuca macinata si deasupra radem ciocolata pe care am tinut-o 10 minute la congelator.


Rulam aluatul, dupa care, cu un cutit, taiem rondele de aluat.


Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, acoperim si lasam la dopsit 10 minute,l e ungem cu apa cu zahar si le dam la cuptorul incalzit, pana ce se rumenesc frumos.


Intre timp, punem apa cu zaharul, coaja de portocala pe foc, pana ce rezulta un sirop.


Cand inca sunt calde rulourile, le ungem cu sirop si le pudram cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulouri cu nuca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

31.03.2017, 17:38

bune!

Lau 1

31.03.2017, 20:53

mirela0911 1

02.04.2017, 10:58

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta