Crema de zahar ars

de elena1988 in Dulciuri, 20 Iun 2011 | 2059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 500 ml de lapte dulce
  • esenta de vanilie
  • 150 gr de zahar
  • 150 gr de zahar pentru caramel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Punem laptele pe foc cu zaharul(150 gr) si tinem pana se topeste zaharul, sa nu fiarba, apoi il lasam la racit.


Oouale le batem bine(spuma), caramelizam zaharul si il punem in tava in care facem crema. Amestecam ouale spuma cu laptele si mai batem cu mixerul inca 3 minute, apoi punem in tava sau intr-o oala mai inalta, punem compozitia. Craticioara cu crema o punem intr-o tava intinsa si punem apa in ea si dam la cuptor pana se rumeneste crema deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

mena29 1

09.03.2012, 17:47

La Multi Ani!

elena1988 1

10.03.2012, 07:32

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:07

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si crema de zahar ars