Desert sandwich cu ciocolata

de noiinbucatarie in Prajituri, 25 Iul 2017 | 873 vizualizari

 

Un dulce rapid si delicios, ideal atunci cand suntem in criza de timp :)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • 8 linguri de faina
  • 1 esenta de rom
  • 400 g crema de ciocolata, Finetti, Nutella sau ori de care aveti
  • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert sandwich cu ciocolata:


Mai intai, separam albusurile de galbenusuri, dar ouale trebuie sa fie la temperatura camerei.


Mixam albusurile spuma impreuna cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul. Adaugam apoi galbenusurile cu albusurile, adaugam treptat si faina si la final, esenta.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartia de copt si dam la cuporul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 25-30 de min.


Lasam blatul la racit si il taiem in 2. Punem la jumatate crema de ciocolata si pudram cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

Punem la jumatate crema de ciocolata sau budinca, puteti pune chiar si gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert sandwich cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

noiinbucatarie 1

26.07.2017, 17:50

kytz 1

27.07.2017, 12:45

noiinbucatarie 1

28.07.2017, 14:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
PRAJITURA METRO