Briose cu ciocolata si stafide

de Maria68 in Prajituri, 10 Apr 2012 | 1505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 75 g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 lingurita de coaja de lamaie
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • suporturi de hartie
  • stafide,
  • 1 cubulet de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si stafide:

Se incinge cuptorul la 180grade.Se aseaza suporturile de hartie in adanciturile tavii pentru briose.


Se bat untul cu zaharul,sarea,zaharul vanilat, coaja de lamaie cu mixerul pana seobtine o crema inspumata. Se adauga treptat ouale. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza


Intre timp punem stafidele intr-un pic de lapte caldut la inmuiat.


Cu doua lingurite se umplu suporturile de hartie cu aluat pana la doua treimi. Cand trebuie sa le incorporam in aluat, le scurgem de surplusul de lapte si le adaugam in aluat cu atentie. Iar deasupra razuim un pic de ciocolata si presaram deasupra fiecarei forme.


Se coc cca 20-25 min in cuptorul incins. Se pot servi caldute alaturi de o cana de laptic(merge super).


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

diaconta 1

10.04.2012, 22:20

buneeeeeeeeeee dom'le

adry88 1

11.04.2012, 10:41

place

iri_iri 1

11.04.2012, 20:06

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
3 ani minunati de bucataras.ro - Briose in doua culori