Briose cu ciocolata si stafide

de Maria68 in Prajituri, 10 Apr 2012 | 1622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 75 g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 lingurita de coaja de lamaie
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • suporturi de hartie
  • stafide,
  • 1 cubulet de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si stafide:

Se incinge cuptorul la 180grade.Se aseaza suporturile de hartie in adanciturile tavii pentru briose.


Se bat untul cu zaharul,sarea,zaharul vanilat, coaja de lamaie cu mixerul pana seobtine o crema inspumata. Se adauga treptat ouale. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza


Intre timp punem stafidele intr-un pic de lapte caldut la inmuiat.


Cu doua lingurite se umplu suporturile de hartie cu aluat pana la doua treimi. Cand trebuie sa le incorporam in aluat, le scurgem de surplusul de lapte si le adaugam in aluat cu atentie. Iar deasupra razuim un pic de ciocolata si presaram deasupra fiecarei forme.


Se coc cca 20-25 min in cuptorul incins. Se pot servi caldute alaturi de o cana de laptic(merge super).


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

diaconta 1

10.04.2012, 22:20

buneeeeeeeeeee dom'le

adry88 1

11.04.2012, 10:41

place

iri_iri 1

11.04.2012, 20:06

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Desert gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Islere cu crema de vanilie