Desert spuma cu crema de ciocolata si alune

de cristina1985 in Prajituri, 22 Dec 2018 | 2742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri de ou
  • 25 g zahar pudra
  • 250 ml lapte
  • 125 ml + 125 ml frisca lichida
  • 180 g crema de ciocolata cu alune (cea mai cunoscuta)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert spuma cu crema de ciocolata si alune:

Se freaca galbenusurile cu zaharul,pana obtineti o spuma alba.

Se pun la fiert laptele,125 ml frisca lichida,iar cand incepe sa fiarba,luati de pe foc cratita si turnati usor, crema de galbenusuri,Amestecati si puneti din nou pe foc,pana se ingroasa. Va rezulta (dupa vreo 10-15 minute) un sos mai gros.Lasati la racit .

Cand crema de galbenusuri s-a racit, se amesteca cu crema de ciocolata si alune si 125 ml frisca batuta. Se pune amestecul in 4 cupe si se pastreaza la frigider,  cel putin 4 ore.

Se orneaza cu ciocolata rasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert spuma cu crema de ciocolata si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

mirela0911 1

26.12.2018, 20:19

Imi place!

Rocsi 1

28.12.2018, 20:14

Ce bine arata!

dantes 1

29.12.2018, 10:37

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura rapida