Desert spuma de capsuni din 3 ingrediente

de Meea in Dulciuri, 17 Iun 2017 | 890 vizualizari

 

  Mă gândeam eu cum să postez o rețetă de spumă de căpșuni? Adică să scriu o rețetă din 3 ingrediente? Ce glumă bună! Apoi mi-am amintit două lucruri: acum câțiva ani mă trezisem căutând și eu pe net ”cum se face spuma de căpșuni” (aveam nevoie de gramaje) și apoi mi-am amintit și una dintre cererile voastre de a posta și rețete mai ”puțin complicate” haha:)). Așa că m-am gândit la voi și de data aceasta și am surprins în cateva fotografii pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a obține o spumă delicioasă de căpșuni. Spor la treabă, gospodinele mele!
                                             

 

INGREDIENTE

  • 500 g căpșuni
  • 3 albușuri
  • 7 linguri de zahăr
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert spuma de capsuni din 3 ingrediente:

Batem albușurile spumă tare (dacă întoarceți vasul cu fundul în sus, spuma nu va cădea). Adăugăm apoi zahărul și mixăm până obținem o bezea tare și lucioasă.


Căpșunile le spălăm bine și le facem piure în blender (sau le pisați cu furculița).

*Căpșunile din grădina tatălui meu.


*Uitați ce căpșunică drăguță în formă de inimioară am găsit. O fi vreun semn? haha:))


Adăugăm piureul de căpșuni peste bezea, amestecând bine, cu spatula sau cu o lingură de lemn, după fiecare adăugare. Acest pas este important dacă doriți să obțineți o spumă densă.


Puteți servi spuma de căpșuni imediat sau o puteți lăsa la rece câteva ore. Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Reteta o gasiti si pe blog: http://delightsbymeea.blogspot.com/2017/06/spuma-de-capsuni.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert spuma de capsuni din 3 ingrediente" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Meea 1

18.06.2017, 11:34

💕💕💕

Rahela Velicu 1

18.06.2017, 16:33

kytz 1

19.06.2017, 17:50

Ce buuuuuun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Chec cu mac