Desert spuma de capsuni din 3 ingrediente

de Meea in Dulciuri, 17 Iun 2017 | 3376 vizualizari

 

  Mă gândeam eu cum să postez o rețetă de spumă de căpșuni? Adică să scriu o rețetă din 3 ingrediente? Ce glumă bună! Apoi mi-am amintit două lucruri: acum câțiva ani mă trezisem căutând și eu pe net ”cum se face spuma de căpșuni” (aveam nevoie de gramaje) și apoi mi-am amintit și una dintre cererile voastre de a posta și rețete mai ”puțin complicate” haha:)). Așa că m-am gândit la voi și de data aceasta și am surprins în cateva fotografii pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a obține o spumă delicioasă de căpșuni. Spor la treabă, gospodinele mele!
                                             

 

INGREDIENTE

  • 500 g căpșuni
  • 3 albușuri
  • 7 linguri de zahăr
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert spuma de capsuni din 3 ingrediente:

       Batem albușurile spumă tare (dacă întoarceți vasul cu fundul în sus, spuma nu va cădea). Adăugăm apoi zahărul și mixăm până obținem o bezea tare și lucioasă.

          Căpșunile le spălăm bine și le facem piure în blender (sau le pisați cu furculița).
*Căpșunile din grădina tatălui meu.

*Uitați ce căpșunică drăguță în formă de inimioară am găsit. O fi vreun semn? haha:))

          Adăugăm piureul de căpșuni peste bezea, amestecând bine, cu spatula sau cu o lingură de lemn, după fiecare adăugare. Acest pas este important dacă doriți să obțineți o spumă densă.

           Puteți servi spuma de căpșuni imediat sau o puteți lăsa la rece câteva ore. Poftă bună!

TIPS-URI

1

Reteta o gasiti si pe blog: http://delightsbymeea.blogspot.com/2017/06/spuma-de-capsuni.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert spuma de capsuni din 3 ingrediente" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negrese de post