Desert strudel cu visine

de cristina1985 in Prajituri, 13 Oct 2019 | 5414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj (400g)
  • 300 g visine congelate
  • 80 g zahar
  • 1 lg amidon
  • pesmet
  • 1 galbenus de ou (pentru uns)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu visine:

Visinele se lasa la temperatura camerei, pana se dezgheata. Apoi le amestecati cu zaharul si le fierbeti 5 minute,pana isi lasa zeama. In acest moment, amestecati amidonul cu putina apa si turnati peste visinele, care fierb.Lasati pe aragaz, timp de 7-10 minute ,amestecand in tot acest timp,pana se ingroasa. Se lasa la racit. 

Aluatul se intinde putin cu sucitorul, apoi se asaza in tava,pe o hartie de copt, si taiati marginile in fasii inguste.Presarati pesmet si puneti visinele cu sos in centru.Presarati din nou pesmet (peste visine),apoi impletiti fasiile ,inchizand bine la capete.Se unge cu galbenus de ou si se introduce in cuptorul preincalzit,timp de 40-50 minute,la foc mic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, la tigaie