Bounty

de Dea_Dea in Prajituri, 23 Mar 2013 | 7755 vizualizari

 

O prajitura delicioasa si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de Nessquik (cacao)
  • 3 linguri faina
  • 1/2 praf de copt
  • CREMA
  • 400 ml lapte
  • 4 linguri gris
  • 6 linguri zahar
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 gr nuca de cocos
  • SIROP
  • 1 lingura zahar
  • 100 ml lapte
  • GLAZURA
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 100 gr ciocolata alba
  • 75 ml frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bounty:

BLAT:


Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza, se adauga galbenusurile frecate cu ulei, iar la final, faina, cacaoa si praful de copt. Se omogenizeaza se pune in tava unsa (20x30) si se da la cuptorul preincalzit 40 minute. Dupa ce este copt se scoate pe gratar la racit.


SIROPUL:


Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu laptele. Se lasa pana se topeste zaharul si se insiropeaza blatul.


CREMA:


Se pune la fiert laptele cu frisca, grisul si zaharul pana se ingroasa, apoi se amesteca cu nuca de cocos si se mai pune pe foc 2-3 minute, apoi se pune peste blatul insiropat.


GLAZURA:


Se taie ciocolata bucati se pune frisca, apoi se pun la topit si se pun peste crema.


Se da la frigider



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bounty" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Aurelia 07_07 1

23.03.2013, 15:53

O bunatate

Dea_Dea 1

23.03.2013, 17:15

Exact!

Alexandra Elena 1

07.04.2013, 17:33

interesanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata