Bounty

de Dea_Dea in Prajituri, 23 Mar 2013 | 7666 vizualizari

 

O prajitura delicioasa si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de Nessquik (cacao)
  • 3 linguri faina
  • 1/2 praf de copt
  • CREMA
  • 400 ml lapte
  • 4 linguri gris
  • 6 linguri zahar
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 gr nuca de cocos
  • SIROP
  • 1 lingura zahar
  • 100 ml lapte
  • GLAZURA
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 100 gr ciocolata alba
  • 75 ml frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bounty:

BLAT:


Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza, se adauga galbenusurile frecate cu ulei, iar la final, faina, cacaoa si praful de copt. Se omogenizeaza se pune in tava unsa (20x30) si se da la cuptorul preincalzit 40 minute. Dupa ce este copt se scoate pe gratar la racit.


SIROPUL:


Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu laptele. Se lasa pana se topeste zaharul si se insiropeaza blatul.


CREMA:


Se pune la fiert laptele cu frisca, grisul si zaharul pana se ingroasa, apoi se amesteca cu nuca de cocos si se mai pune pe foc 2-3 minute, apoi se pune peste blatul insiropat.


GLAZURA:


Se taie ciocolata bucati se pune frisca, apoi se pun la topit si se pun peste crema.


Se da la frigider



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bounty" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Aurelia 07_07 1

23.03.2013, 15:53

O bunatate

Dea_Dea 1

23.03.2013, 17:15

Exact!

Alexandra Elena 1

07.04.2013, 17:33

interesanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Cocosana