Desert tarta exotica

de Bucataras Diana in Dulciuri, 11 Oct 2019 | 2091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua,
  • 4 linguri zahar,
  • 2 linguri apa rece,
  • 75 g faina,
  • 30 g amidon,
  • 30 g cacao,
  • 1 lingurita praf de copt
  • Pentru crema:
  • 250 g mascarpone,
  • 3 fructe de cactus,
  • 1 rodie,
  • 50 g zahar,
  • 2 oua,
  • 3 foi gelatina.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta exotica:

Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, cacaua si amidonul.

Separam albusurile si le batem impreuna cu zaharul pana devin spuma.  Adaugam galbenusurile, apa si esenta de vanilie peste amestecul de faina si mixam 2-3 minute. Peste spuma de zahar turnam compozitia de faina si amestecam usor pana se omogenizeaza.

Ungem o tava de tarta cu unt si turnam amestecul obtinut. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana trece testul cu scobitoarea, cand este gata scoteam tarta pe un platou si o lasam sa se raceasca.

Intre timp pregatim crema astfel: Curatam fructele de cactus, le maruntim si le punem la scurs, La fel si samburii de rodie ii punem la scurs.In vasul robotului punem ouale, zaharul si mascarpone si amestecam pana devine crema. Adaugam fructele de cactus si samburii de rodie si mixam. Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe pachet, o adaugam in crema, o intindem peste blatul de tarta si dam totul la rece pentru cel putin 1 ora. Decoram cu samburi de rodie si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta exotica" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert salam de biscuiti