Desert tiramisu cu ciocolata

de noiinbucatarie in Prajituri, 23 Mar 2017 | 671 vizualizari

 

Un desert care pe noi ne-a cucerit, iar crema este ideala.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mic de piscoturi
  • 1 cutie de mascarpone
  • 150 ml frisca lichida
  • 200 g crema de ciocolata
  • compot de visine
  • 1 cana de cappuccino
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tiramisu cu ciocolata:


Mai intai, pregatim crema. Mixam mascarponele cu frisca lichida pana devine o spuma suficient de tare. Adaugam si crema de ciocolata si mixam in continuare pana se incorporeaza bine. Lasam deoparte crema si tapetam o forma de chec sau orice alta forma doriti cu folie alimentara. Lasam marginile suficient de lungi pentru a acoperi apoi desertul. Punem compotul intr-un castron si cappuccino in alt castron.


Lasam fiecare piscot in compot cate 3-4 secunde, pe fiecare parte, apoi le punem in tava si imbracam tava cu piscoturi.


Punem jumatate dn crema, mai adaugam piscoturi pe jumatate si apoi adaugam restul de crema.


Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider, pentru cel putin 2-3 ore sau peste noapte.


Rasturnam apoi desertul pe un platou, pudram cu cacao si portionam.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit si compot si cappuccino pentru ca nu mi-a ajuns compotul. Puteti folosi doar compot sau doar cappuccino, cum doriti voi. Sau chiar alt tip de compot.

2

Puteti aseza desertul in tava ca mine sau puteti pune in vasuri de yena sau in cratite si sa asezati mai multe straturi de crema si de piscoturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tiramisu cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

dantes 1

25.03.2017, 14:31

Delicios!

kytz 1

26.03.2017, 22:52

Bun!

noiinbucatarie 1

10.04.2017, 19:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole verde în sos de roșii

de RODIMUR 5

ieri la 21:41

Sacul lui Moş Crăciun

de Ancutsa 5

ieri la 20:23

Dulceaţă de citrice

de Ancutsa 5

ieri la 14:16

Briose cu picaturi de ciocolata si frisca

ieri la 12:44

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

pe 14.12 la 23:04

RETETA RECOMANDATA
"Chec lipit"