Desert tiramisu reteta cu ciocolata

de Rahela Velicu in Prajituri, 23 Mar 2017 | 916 vizualizari

 

Nu este Tiramisu reţetă originală, dar este un desert care pe noi ne-a cucerit, iar crema este ideala.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mic de piscoturi
  • 1 cutie de mascarpone
  • 150 ml frisca lichida
  • 200 g crema de ciocolata
  • compot de visine
  • 1 cana de cappuccino
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tiramisu reteta cu ciocolata:

Tiramisu reţetă originală

Mai intai, pregatim crema. Mixam mascarponele cu frisca lichida pana devine o spuma suficient de tare. Adaugam si crema de ciocolata si mixam in continuare pana se incorporeaza bine. Lasam deoparte crema si tapetam o forma de chec sau orice alta forma doriti cu folie alimentara. Lasam marginile suficient de lungi pentru a acoperi apoi desertul. Punem compotul intr-un castron si cappuccino in alt castron. 

Lasam fiecare piscot in compot cate 3-4 secunde, pe fiecare parte, apoi le punem in tava si imbracam tava cu piscoturi.

Punem jumatate dn crema, mai adaugam piscoturi pe jumatate si apoi adaugam restul de crema.

Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider, pentru cel putin 2-3 ore sau peste noapte.

Rasturnam apoi desertul pe un platou, pudram cu cacao si portionam.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit si compot si cappuccino pentru ca nu mi-a ajuns compotul. Puteti folosi doar compot sau doar cappuccino, cum doriti voi. Sau chiar alt tip de compot.

2

Puteti aseza desertul in tava ca mine sau puteti pune in vasuri de yena sau in cratite si sa asezati mai multe straturi de crema si de piscoturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tiramisu reteta cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

dantes 1

25.03.2017, 14:31

Delicios!

kytz 1

26.03.2017, 22:52

Bun!

Rahela Velicu 1

10.04.2017, 19:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Deliciu