Desert Tiramisu cu ciocolata

de gaby_gabytza in Torturi, 5 Mar 2019 | 377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 bucati piscoturi sampanie
  • 500 g mascarpone
  • 100 g zahar
  • 200 g ciocolata
  • 500 ml frisca lichida
  • 200 ml cafea
  • cacao
  • decor
  • mure
  • ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu cu ciocolata:

Intr-un bol adaugam crema de mascarpone si o amestecam impreuna cu zaharul. Dupa aceea adaugam ciocolata topita si racita si mixam din nou. Separat mixam frisca lichida.


Treptat incepem sa incorporam frisca in compozitia de mascarpone si amestecam cu miscari usoare ca sa fie cat mai aerata compozitia


Pe un platou asezam doar inelul detasabil de la tava si incepem sa asamblam tortul. In interiorul inelului asezam piscoturi date prin cafea doar pe jumatate. Apoi completam si centrul platoului cu piscoturi date prin cafea. Rasturnam jumatate din compozitie si adaugam al 2-lea rand de piscoturi date prin cafea. Pudram cu cacao toata suprafata si rasturnam si restul de compozitie lasand cateva linguri pentru decor.


Dupa ce am terminat de nivelat crema, decoram cu restul de crema ramasa deasupra ( eu am avut o tenta sa fac ceva frumos, dar nu mi-a iesit :D) si pudram din nou toata suprafata cu cacao


Eu am format literele dintr-o ciocolata topita pe baie de aburi, am pus-o intr-un posh, iar pe o bucata de hartie de copt am scris numele baietelului meu si le-am lasat sa se intareasca.




Dam la rece si il servim cel mai bine a 2 a zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

08.03.2019, 15:57

Multumesc Ancuța 🤗

- Andreea - 1

08.03.2019, 16:11

Delicios

Rocsi 1

09.03.2019, 21:00

Mmmm, trebuie sa fi fost tare delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort etajat cu crema de mascarpone si frisca