Desert Tiramisu cu ciocolata

de gaby_gabytza in Torturi, 5 Mar 2019 | 1543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 bucati piscoturi sampanie
  • 500 g mascarpone
  • 100 g zahar
  • 200 g ciocolata
  • 500 ml frisca lichida
  • 200 ml cafea
  • cacao
  • decor
  • mure
  • ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu cu ciocolata:

Intr-un bol adaugam crema de mascarpone si o amestecam impreuna cu zaharul. Dupa aceea adaugam ciocolata topita si racita si mixam din nou. Separat mixam frisca lichida.


Treptat incepem sa incorporam frisca in compozitia de mascarpone si amestecam cu miscari usoare ca sa fie cat mai aerata compozitia


Pe un platou asezam doar inelul detasabil de la tava si incepem sa asamblam tortul. In interiorul inelului asezam piscoturi date prin cafea doar pe jumatate. Apoi completam si centrul platoului cu piscoturi date prin cafea. Rasturnam jumatate din compozitie si adaugam al 2-lea rand de piscoturi date prin cafea. Pudram cu cacao toata suprafata si rasturnam si restul de compozitie lasand cateva linguri pentru decor.


Dupa ce am terminat de nivelat crema, decoram cu restul de crema ramasa deasupra ( eu am avut o tenta sa fac ceva frumos, dar nu mi-a iesit :D) si pudram din nou toata suprafata cu cacao


Eu am format literele dintr-o ciocolata topita pe baie de aburi, am pus-o intr-un posh, iar pe o bucata de hartie de copt am scris numele baietelului meu si le-am lasat sa se intareasca.




Dam la rece si il servim cel mai bine a 2 a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

08.03.2019, 15:57

Multumesc Ancuța 🤗

- Andreea - 1

08.03.2019, 16:11

Delicios

Rocsi 1

09.03.2019, 21:00

Mmmm, trebuie sa fi fost tare delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Strudel cu dovleac
  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort aniversar - 5 ani de bucataras