Desert Tiramisu cu visine la pahar

de Lau in Dulciuri, 3 Feb 2019 | 880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 3 linguri lapte
  • 100 g zahar
  • 50 g faina
  • 30 g cacao
  • 1 praf de sare
  • esenta de rom
  • 1 praf de copt
  • Crema
  • 500 ml smantana pentru frisca
  • 250 g mascarpone
  • 2 plicuri cappucino
  • 100 ml lichior de cafea
  • visine din compot sau in sirop
  • 200 ml cafea
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu cu visine la pahar:

Blat-se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa. Separat amestecam galbenusurile cu lapte si uleiul, adaugam peste albusuri in fir subtire; amestecam usor pana ce se omogenizeaza.


Cernem faina cu cacaua si praful de copt, peste galbenusuri si amestecam pana ce se omogenizeaza cu miscari usoare de jos in sus.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care decupam cercuri cu ajutorul unui pahar.


Crema-mixam frisca pana ce isi dubleaza volumul,adaugam mascarponele,cappucino amestecat cu lichiorul,mixam pana ce se omogenizeaza.


Asezam in pahar cate o felie de blat insiropam cu cafea,adaugam crema-visine-blat-insiropam-crema si pudram cu cacao.


Dam la rece 2 ore inainte de servire(daca avem rabdare:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu cu visine la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

oanapl 1

07.02.2019, 12:05

Ce bunatate!

Ina 1

12.02.2019, 22:34

Lau 1

13.02.2019, 10:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
prajitura fantezie