Desert tort cu crema de ciocolata,de cafea si capsuni

de reisnaor_2006 in Torturi, 15 Feb 2019 | 3669 vizualizari

 

Un tort delicios cu doua creme si capsuni pentru o aniversare de suflet. La multi ani, BUCATARAS.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lg apa rece
  • 12 lg de zahar
  • 12 lg de faina
  • un praf de sare
  • un praf de copt
  • ptr crema de ciocolata:
  • 5 galbenusuri
  • 150 gr de zahar
  • 3 linguri de cacao
  • 200 gr de unt
  • crema de cafea:
  • 250 gr de unt
  • 200 gr lapte condensat
  • 2 lingurite de apa fierbinte
  • 2 lingurite de cafea instant
  • ornament:
  • capsuni,crema
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu crema de ciocolata,de cafea si capsuni:

       Albusurile se mixeaza cu un praf de sare si zaharul. Adaugam galbenusurile, apa si amestecam usor. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana cand se incorporeaza. Compozitia o punem intr-o forma rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina si o dam la cuptor 40 de minute la 170 de grade.

        Crema de ciocolata: Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul si se pune intr-o cratita la bain marie.Amestecam pana se ingroasa si o lasam la racit.Untul tinut la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu cacaua si crema racita.

          Crema de cafea:Untul tinut la temperatura camerei se mixeaza pana devine cremos.Adaugam treptat laptele condensat,cafeaua si apa.Omogenizam bine compozitia.

          Blatul de tort dupa ce s-a racit, se taie in 3 parti egale. Pe fiecare bucata punem crema obtinuta. La sfarsit ornam dupa bunul plac cu crema si capsuni. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Crema de ciocolata se foloseste pentru prajituri, torturi sau pentru deserturi rapide, la pahar.

2

Blatul se lasa la copt, pana la proba prin apasare sa isi revina la forma initiala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu crema de ciocolata,de cafea si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu visine