Desert tort Tiramisu cu ciocolata

de indrea_ms in Bucataras in oras, 2 Aug 2020 | 789 vizualizari

 

Retete de vara: Un tort foarte rapid pe care l-am facut in mai putin de o ora. Este un tort fara coacere, merge facut acum vara pentru ca nu folosim cuptorul.

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort Tiramisu cu ciocolata:

Mai intai topim ciocolata. O rupem bucatele si o punem la topit pe bain-marie. Cand a devenit fluida, o punem deoparte si o lasam la racit, dar cu atentie sa nu se intareasca.

In acest timp mixam frisca lichida pana devine cremoasa, apoi separat mascarponele impreuna cu zaharul pudra pana capata si el o consistenta cremoasa. Combinam aceste compozitii si cand s-a racorit ciocolata, o adaugam la crema si amestecam bine. Punem si plicul de nes si gata crema.

Pregatim apoi o cafea indulcita (cca 300 ml) in care vom inmuia piscoturile.

Pentru a asambla tortul avem nevoie de o forma rotunda de tort cu fund detasabil.

Inmuiem pe rand piscoturile si le asezam mai intai pe marginea formei, in picioare, apoi asezam cateva si pe fund.

Punem jumatate din crema si apoi din nou piscoturi inmuiate in cafea. Ultimul strat este de crema.

Se decoreaza dupa preferinte, cu cacao, ciocolata, capsuni, bombonele etc si se da la rece. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Tiramisu cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Rocsi 1

03.08.2020, 20:10

Intotdeauna as servi cu placere o bucatica de tiramisu!

Panacris 1

03.08.2020, 20:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema din sparanghel