Tort de clatite cu crema mascarpone si mure

de Krystal in Bucataras in oras, 19 Iun 2015 | 4247 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite cu crema mascarpone si mure:

Ingrediente:

10 clatite ( aluat: 3 oua , lapte ,100 ml.apa , faina si 2 linguri de zahar )

250 g mascarpone

100 ml topping de mure

6 ling.de zahar

DECOR:

Zahar pudra

Scortisoara pudra

Preparare:

Se fac 10 clatite din aluatul de mai sus. Se bat ouale si se adauga apoi apa, laptele, zaharul si faina si se amesteca pana devine un aluat destul de consistent.

Se prepara apoi crema din mascarpone care se amesteca cu topingul de mure si zaharul pana devine consistenta. Se introduce in frigider pana se racesc clatitele.

ANSAMBLARE:

Se pune prima clatita si peste se pune 1 ling.de crema si se intinde, apoi se pune a 2 a clatita si alta ling.de crema si tot asa pana se termina clatitele. Peste clatita deasupra se pudreaza cu zahar pudra si scortisoara in pudra.

SFAT :

Nu se pune crema pe clatitele calde deoarece se lichifiaza crema si nu vor sta lipite clatitele peste crema. Apoi cu clatitele calde zaharul si scortisoara se vor umezi.

Tortul se va pastra in frigider si se va servi rece.

 

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite cu crema mascarpone si mure" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Red Velvet sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare