Tort de clatite cu crema mascarpone si mure

de marcelalidia22 in Bucataras in oras, 19 Iun 2015 | 699 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite cu crema mascarpone si mure:

Ingrediente:


10 clatite ( aluat: 3 oua , lapte ,100 ml.apa , faina si 2 linguri de zahar )


250 g mascarpone


100 ml topping de mure


6 ling.de zahar


DECOR:


Zahar pudra


Scortisoara pudra


Preparare:


Se fac 10 clatite din aluatul de mai sus. Se bat ouale si se adauga apoi apa, laptele, zaharul si faina si se amesteca pana devine un aluat destul de consistent.


Se prepara apoi crema din mascarpone care se amesteca cu topingul de mure si zaharul pana devine consistenta. Se introduce in frigider pana se racesc clatitele.


ANSAMBLARE:


Se pune prima clatita si peste se pune 1 ling.de crema si se intinde, apoi se pune a 2 a clatita si alta ling.de crema si tot asa pana se termina clatitele. Peste clatita deasupra se pudreaza cu zahar pudra si scortisoara in pudra.


SFAT :


Nu se pune crema pe clatitele calde deoarece se lichifiaza crema si nu vor sta lipite clatitele peste crema. Apoi cu clatitele calde zaharul si scortisoara se vor umezi.


Tortul se va pastra in frigider si se va servi rece.



POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite cu crema mascarpone si mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Andreea Caroline 1

19.06.2015, 19:34

Rocsi 1

19.06.2015, 20:56

Imi place!

mirela0911 1

21.06.2015, 16:03

Buuun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Desert tort diplomat