Desert tort Tiramisu reţetă originală

de Gicuta in Torturi, 29 Iun 2015 | 10522 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Un desert usor si rafinat!

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 500 g mascarpone 
  • 400 g piscoturi
  • 400 ml frisca lichida
  • 4 galbenusuri
  • 6 linguri zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2-3 linguri cacao neagra
  • 300 ml cafea espresso indulcita
  • 4 linguri lichior tiramisu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

Batem frisca lichida cu cele doua pliculete de zahar vanilat.

Galbenusurile le mixam cu zaharul pudra pana devin ca o crema.

In crema de galbenusuri incorporam mascarponele rece, apoi frisca batuta, amestecand usor cu un tel sau cu mixerul la viteza mica.

Intr-o forma de tort cu inel detașabil (23cm), asezam la baza si pe margini  pișcoturi insiropate in cafeaua amestecata cu lichiorul tiramisu. Punem jumatate din crema de mascarpone, inca un strat de pișcoturi insiropate și apoi restul de crema.  Pudram cu cacao.

Dam la rece pentru 2- 3 ore. Pofta buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

Piscoturile de pe margine le putem aseza ca atare, fara sa le insiropam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

Bunica 1

29.06.2015, 17:25

Ce-mi place!

diaconta 1

29.06.2015, 21:27

Nu cred ca este cineva care sa faca mofturi la asa ceva

Xandrinne 1

29.08.2015, 08:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Tort cu fructe din compot - reteta cu nr. 600