Desertul Giuliei

de Adele in Prajituri, 25 Apr 2017 | 778 vizualizari

 

Deci cum va imaginati, am pregatit aceasta reteta alaturi de Giulia, pitica mea..a fost haios si rezultatul este gustos 😊😜

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 gr ciocolata mixta
  • 50 gr unt
  • 50 ml sirop de visine
  • 50 gr zahar
  • 100 gr faina
  • un praf de copt
  • Glazura:
  • ciocolata
  • sirop de visine
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desertul Giuliei:

Pentru inceput, se topeste ciocolata cu unt si putin lapte, se lasa la racit. Se separa albusurile de galbenusuri, se mixeaza albusurile spuma. Apoi, se mixeaza galbenusurile cu zahar si siropul de visine, dupa care se adauga faina si praful de copt, se incorporeaza ciocolata si la sfarsit, albusurile.


Compozitia se amesteca de jos in sus, astfel compozitia devine omogena. Se pregatesc forme de hartie (sau puteti folosi orice tip) se umple pe un sfert, fiecare forma, pana cand se termina compozitia; formele se asaza pe o tava, se dau la cuptor la 160°, pentru 20-25 minute. Se scot si se lasa la racit, se ung cu sirop de visine si se glazureaza, apoi se lasa la racit.


Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Puteti folosi dulceata sau alte fructe.

2

Puteti face intr-o tava normala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desertul Giuliei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Adele 1

26.04.2017, 08:10

mirela0911 1

26.04.2017, 08:42

Adele 1

26.04.2017, 10:12

Mirela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Favorit cu nuci