Desertul Giuliei

de Adele in Prajituri, 25 Apr 2017 | 509 vizualizari

 

Deci cum va imaginati, am pregatit aceasta reteta alaturi de Giulia, pitica mea..a fost haios si rezultatul este gustos 😊😜

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 gr ciocolata mixta
  • 50 gr unt
  • 50 ml sirop de visine
  • 50 gr zahar
  • 100 gr faina
  • un praf de copt
  • Glazura:
  • ciocolata
  • sirop de visine
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desertul Giuliei:

Pentru inceput, se topeste ciocolata cu unt si putin lapte, se lasa la racit. Se separa albusurile de galbenusuri, se mixeaza albusurile spuma. Apoi, se mixeaza galbenusurile cu zahar si siropul de visine, dupa care se adauga faina si praful de copt, se incorporeaza ciocolata si la sfarsit, albusurile.


Compozitia se amesteca de jos in sus, astfel compozitia devine omogena. Se pregatesc forme de hartie (sau puteti folosi orice tip) se umple pe un sfert, fiecare forma, pana cand se termina compozitia; formele se asaza pe o tava, se dau la cuptor la 160°, pentru 20-25 minute. Se scot si se lasa la racit, se ung cu sirop de visine si se glazureaza, apoi se lasa la racit.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi dulceata sau alte fructe.

2

Puteti face intr-o tava normala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desertul Giuliei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Adele 1

26.04.2017, 08:10

mirela0911 1

26.04.2017, 08:42

Adele 1

26.04.2017, 10:12

Mirela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca