Salam de biscuiti reteta cu rahat de post

de Georgiana78 in Prajituri, 16 Mar 2012 | 16880 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Stiu ca sunt sute de retete de salam de biscuiti dar mie imi place f mult (am ramas cu o slabiciune de la gradinita) si m-am gandit ca fiind si de post.....va mai dau si voua o idee de ceva dulce.........

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 600 gr biscuiti populari
  • 100 gr margarina
  • 300 ml apa
  • 8-10 buc rahat
  • 3 linguri esenta rom
  • 5 linguri cacao
  • 2 pumni stafide
  • fulgi nuca cocos pt imbracat salamul
  • 5 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta cu rahat de post:

Salam de biscuiti reteta

- se farama biscuitii si se adauga peste ei stafidele spalate, rahatul taiat cuburi mici si cacaua si se amesteca bine

- Apa cu 1/2 lingurita sare si zaharul se pun pe foc pana se topeste zaharul, se pune magrarina si se adauga romul si se mai poate pune coaja de portocala sau lamaie dupa gust si preferinta

- se amesteca compozitia de biscuiti cu siropul prin rasturnare

- se ia o folie de plastic si se aseaza compozitia de biscuiti ; se ruleaza si se preseazafolia pt ca ingredientele sa se lipeasca intre ele

- salamul astfel format se pune la frigider pt cateva ore

- dupa ce se scoate din folie se tavaleste prin cocos si se taie felii

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta cu rahat de post" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tavalita de post