Dim Sum cu pui, chifle cu cocos, castraveti murati si sos Hoisin

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Aug 2015 | 901 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru chiflele cu cocos:

  • 400 ml lapte de cocos light
  • 500 grame faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare

Pentru pui:

  • 400 de grame piept de pui (eu am folosit carne de pui deja fiarta)
  • 140 de grame mix de ciuperci proaspete
  • 3 linguri sos Hoisin
  • 2 lime
  • 200 grame sparanghel proaspat

Pentru castravetele murat:

  • 1 castravete
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura otet din vin alb

Pentru servit:

  • 3 linguri susan
  • coriandru proaspat
  • ghimbir murat
  • chili tocat
  • sos Hoisin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dim Sum cu pui, chifle cu cocos, castraveti murati si sos Hoisin:

Se amesteca laptele de cocos cu faina, praful de copt si sare pana se obtine un aluat omogen care se imparte in 7-8 bucati. Se aseaza in hatie pentru cupcakes intr-un steamer. Se aseaza steamerul pe o oala cu aoa fiarta si se lasa la foc mediu pana sunt gatite complet.


Se amesteca carnea de pui cu ciupercile, sosul hoisin si sucul de la 1 lime. Eu am gatit ciupercile separat in sos hoisin pentru ca sotul meu nu mananca ciuperci. Se aseaza puiul intr-un cos pentru steamer impreuna cu sparanghelul. Se aseaza cosul sub cel cu chifle.


Intre timp, se feliaza castravetele folosind un peeler, Se toarna sosul de soia si otetul peste si cu maine curate se stoarce si amesteca bine.


Se prajesc semintele de susan cateva minute, pana incep sa elibereze aroma.


Se servesc chiflele presarate cu chili, impreuna cu puiul, sparanghelul, castravetele murat, ghimbirul confiat, lime, sos Hoisin si semintele de susan.

 

TIPS-URI

1

Jamie foloseste brocolli in loc de sparanghel. Se gateste in acelasi mod.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dim Sum cu pui, chifle cu cocos, castraveti murati si sos Hoisin" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Andreea Caroline 1

27.08.2015, 17:00

Gherca Daniela 1

27.08.2015, 17:52

MotanLaOale 1

27.08.2015, 20:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Cum se face shaorma