Dim Sum cu pui, chifle cu cocos, castraveti murati si sos Hoisin

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Aug 2015 | 2564 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru chiflele cu cocos:

  • 400 ml lapte de cocos light
  • 500 grame faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare

Pentru pui:

  • 400 de grame piept de pui (eu am folosit carne de pui deja fiarta)
  • 140 de grame mix de ciuperci proaspete
  • 3 linguri sos Hoisin
  • 2 lime
  • 200 grame sparanghel proaspat

Pentru castravetele murat:

  • 1 castravete
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura otet din vin alb

Pentru servit:

  • 3 linguri susan
  • coriandru proaspat
  • ghimbir murat
  • chili tocat
  • sos Hoisin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dim Sum cu pui, chifle cu cocos, castraveti murati si sos Hoisin:

Se amesteca laptele de cocos cu faina, praful de copt si sare pana se obtine un aluat omogen care se imparte in 7-8 bucati. Se aseaza in hatie pentru cupcakes intr-un steamer. Se aseaza steamerul pe o oala cu aoa fiarta si se lasa la foc mediu pana sunt gatite complet.


Se amesteca carnea de pui cu ciupercile, sosul hoisin si sucul de la 1 lime. Eu am gatit ciupercile separat in sos hoisin pentru ca sotul meu nu mananca ciuperci. Se aseaza puiul intr-un cos pentru steamer impreuna cu sparanghelul. Se aseaza cosul sub cel cu chifle.


Intre timp, se feliaza castravetele folosind un peeler, Se toarna sosul de soia si otetul peste si cu maine curate se stoarce si amesteca bine.


Se prajesc semintele de susan cateva minute, pana incep sa elibereze aroma.


Se servesc chiflele presarate cu chili, impreuna cu puiul, sparanghelul, castravetele murat, ghimbirul confiat, lime, sos Hoisin si semintele de susan.

TIPS-URI

1

Jamie foloseste brocolli in loc de sparanghel. Se gateste in acelasi mod.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dim Sum cu pui, chifle cu cocos, castraveti murati si sos Hoisin" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

- Andreea - 1

27.08.2015, 17:00

Gherca Daniela 1

27.08.2015, 17:52

MotanLaOale 1

27.08.2015, 20:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste de casa, cu hribi si bacon
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu pesto si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:11

Chifle aperitiv cu mozzarella

de RODIMUR 7

ieri la 00:40

Rulouri crocante din castraveți pentru iarnă

pe 13.08 la 19:05

Fudge cu ciocolata si afine

pe 13.08 la 18:23

Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra

pe 13.08 la 18:14

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu branzeturi, la cuptor