Ceapa umpluta

de nadina73 in Jamie Oliver, 3 Noi 2010 | 7465 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult cand am vazut retetea la Julie(flori),asa ca am pus in practica ,inspiratia a fost de aici http://bucataras.ro/retete/9641/ceapa-umplutacele-mai-bune-cepe-umplute-din-lume.html

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe foarte mari
  • 3 catei de usturoi
  • 5 linguri de smantana
  • 5 linguri de emmentaler
  • 5 felii de jamon(sunca sau bacon)
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de unt
  • crengute de rozmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa umpluta:

Se curata cepele de foi si se fierb 15 minute in apa cu sare,dupa care se scot se lasa putin la racit dupa care le-am taiat cu varful cutitului pentru a da forma de zig-zag. Se sobesc usor sau se scot foile de ceapa,care vor fi tocate.(as fi vrut sa fie 6 ,dar una s-a rupt)


Ceapa scoasa se toaca marunt cu usutroiul si se calesc in 2 linguri de unt sau ulei dupa care se pune sare,piper,smantana si cascavalul,iar cu aceasta compozitie delicioasa se umplu cepele.


Cepele se infasoara in feliute de jamon( sunca ,bacon) si se umplu. Se presara cu cimbru sau rozmarin (eu nu am avut, asa ca nu am pus).


Se pun cepele intr-un vas cu 1 lingura de unt sau ulei si se da tava la cuptor pentru aproximativ 25 minute.


Vorba lui Flori "putin spus ......delicios".........super super bune

 

TIPS-URI

1

Jamie are mare dreptate cand zice ca este o reteta uimitoare si miraculoasa,chiar merita sa o incercati

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

elena1988 1

12.02.2011, 07:01

jolygina 1

25.03.2011, 19:57

o bunatate vin si eu la o portie

adry88 1

08.05.2011, 11:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ceapa umpluta(Cele mai bune cepe umplute din lume)