Doboș

de Rita Ilies in Torturi, 17 Dec 2013 | 12444 vizualizari

COMENTARII (46)

Lau 1

18.12.2013, 08:58

ce fain arata

_Alina_ 1

18.12.2013, 09:17

Superb!

Rita Ilies 1

18.12.2013, 10:08

Vă mulțumesc mult!

MotanLaOale 1

18.12.2013, 11:04

Rita Ilies 1

18.12.2013, 11:42

Alexandra Burz 1

18.12.2013, 15:21

deliciu....la favorite cu el

Rita Ilies 1

18.12.2013, 15:42

Mulțumesc frumos!

mihaelam90 1

18.12.2013, 18:58

LUK 1

18.12.2013, 21:03

am salvat si eu reteta..nu stiu cand ma voi incumeta sa l fac dar e bine pus la pastrare

Rita Ilies 1

18.12.2013, 21:49

simona72 1

19.12.2013, 20:09

MonaMimi 1

20.12.2013, 10:17

Raluca57 1

02.01.2014, 21:59

pozele sunt adorabile, mare bucurie sa le impartasesticu noi!! cred ca tortul este o minune, imi fac curaj sa il incerc. Raluca

Rita Ilies 1

02.01.2014, 22:08

Baftă, Raluca! Îți stau la dispoziție pentru întrebări.

Alexandra Burz 1

08.01.2014, 08:35

Rita Ilies 1

08.01.2014, 09:56

danakarin 1

15.01.2014, 07:52

Am sa " fur" reteta asta, mi se pare exceptionala! Doar ca ...va trebui sa fac 100 sa-mi iasa asa glazura!

Panacris 1

15.01.2014, 08:22

Delicios!

Rita Ilies 1

15.01.2014, 12:28

Dana, totul ține de zahăr. Și nu mă refer neapărat la calitate pt că am cumpărat zahăr scump, care când am început să-l caramelizez s-a înnegrit efectiv. Și nu l-am uitat pe foc, nici nu l-am lăsat prea mult... Baftă!

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 13:14

delicios

babi5 1

13.10.2014, 06:27

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - MANDRU MI-S BUCATARAS!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Dobos tort