Donuts

de simsim82 in Dulciuri, 27 Feb 2014 | 2438 vizualizari

 

Dupa mult timp si multe incercari, am ajuns, in sfarsit, la reteta ideala de Donuts! ;)

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 2 lingurite rase de drojdie uscata
  • 75 ml lapte
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 g unt
  • 2 galbenusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Donuts:

Se pun intr-o craticioara laptele, untul, zaharul si zaharul vanilat si se pun pe foc pana se topeste untul


Faina se cerne intr-un bol si se amesteca cu drojdia si galbenusurile, apoi se toarna compozitia de lapte. Se framanta bine un aluat destul de moale, dar nelipicios si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.


Se presara cu faina masa de lucru si se intinde o foaie de cca. 5 mm grosime si se decupeaza gogosile. Se lasa la crescut jumatate de ora, apoi se prajesc in ulei (bine incins).


Puteti glasa gogosile (donuts) cu ciocolata (topita) sau zahar pudra amestecat cu cateva picaturi de apa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Donuts" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Alinutza80 1

27.02.2014, 15:37

mihaelar63 1

27.02.2014, 17:09

Da !!! perfecte pentru ceaiul de la ora 5

Rocsi 1

27.02.2014, 19:14

Imi plac mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Ineluse pufoase