Donuts la cuptor

de ala_oancea in Dulciuri, 27 Oct 2009 | 8192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 3/4 cana lapte
  • 2 oua
  • 1 praf de copt,
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Donuts la cuptor:

Se framanata un aluat moale din toate ingredientele. Se intinde o foaie pe suprafata presarata cu faina. Se decupeaza forme, se aseaza in tava pe hartie de copt si se tin la cuptor pana incep sa se rumeneasca. Se decoreaza dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Donuts la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Michelle 1

30.10.2009, 07:57

mia7 1

29.12.2009, 11:16

Eu am incercat reteta asta si mi-au iesit un fel de briose foarte dulci, iar dupa ce am pus si glazura s-au facut gretoase chiar. Ala, praful de copt pe care l-ai folosit este romanesc sau sunt sanse sa contina si drojdie? Nu seamana deloc la consistenta cu donuts-urile

dicarmencitta1957 1

04.03.2010, 12:15

Foarte frumoase si dupa cum arata cred ca sunt si tare bune.Felicitari.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci in sos de rosii - Simplu si rapid

de laura_n 7

ieri la 14:48

Cornuri pufoase cu magiun si nuci - Reteta usoara si gustoasa

pe 16.07 la 18:12

Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 16.07 la 09:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert minciunele de post, aromate si pufoase, cu un miros imbietor