Fursecuri cu lavanda

de vio_dreams in Dulciuri, 17 Sep 2014 | 850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 150 gr zahar pudra
  • 150 gr unt
  • 1 ou
  • 1 lingurita extract vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita lavanda culinara
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lavanda:

Untul moale il batem cu zaharul pana devine cremos.


Adaugam oul si mixam.


Incorporam faina si praful de copt.


Punem aluatul in folie si dam la rece pentru circa 30 minute. Punem aluatul pe suprafata de lucru bine infainata si il framantam usor pana obtinem o bila de aluat compacta, de consistenta plastelinei.


Intindem o foaie nu foarte groasa si cu ajutorul unei forme decupam fursecurile.


Le asezam in tava.


Preincalzim cuptorul apoi punem fursecurile la copt 10-15 minute. Fursecurile se rumenesc foarte putin pe fund.


Fursecurile vor fi usor crocante la exterior dupa coacere, dar dupa 24 ore devin moi si fragede.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lavanda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

17.09.2014, 16:44

Rocsi 1

17.09.2014, 21:10

Bune fursecurile..

vio_dreams 1

20.09.2014, 20:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Crema Mascarpone cu mere caramelizate si Amaretto