Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor

de Bucataras Medi in Peste, 22 Apr 2010 | 8923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 buc.peste Dorada
  • -1 dovlecel
  • -2 ardei grasi
  • -cateva rosii cherry (sau rosii obisnuite)
  • 3 catei de usturoi
  • -ulei
  • -sare,
  • piper
  • -zeama de lamaie
  • -folie aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor:

Se curata,se spala, se lasa la scurs pestele.

Pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei se aseaza in straturi rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat.


Peste acest pat de legume se aseaza pestele condimentat cu sare si piper.


Deasupra pestelui se mai pun cateva rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat.


Se "imbraca" pestele in folia de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 1 ora.


Cand este gata facut se scoate din cuptor, se indeparteaza folia, se scoate pe un platou si se stropeste cu lamaie.

Se serveste cald.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

epurasha2bb 1

06.11.2010, 18:55

wow, preferatul meu in top, dorada e un peste super delicios! si la cuptor iese minunat!

Bucataras Medi 1

07.11.2010, 16:53

bloof , cum a iesit dorada?..............

Bucataras Medi 1

07.11.2010, 16:54

Epu, am vazut ca ai facut si tu .....intradevar e foarte bun...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Plachie de macrou