Pestele devine suculent la pregatirea la cuptor...
1. Pestele devine suculent la pregatirea la cuptor si isi va pastra o culoare atractiva daca se face la temperaturi mari 200-230 grade.
2. Tava se unge cu putin ulei
3. Legumele (rosiile, ceapa, feniculul, morcovii) si vinul alb se pun direct in tava de la inceput, astfel carnea pestelui nu se va usca.
4. Pe patul de legume se aseaza pestele in interiorul caruia punem un "patratel" de unt si o feliuta de lamiie decojita
5. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si rozmarin
6. Se da la cuptor pina se rumeneste (circa 30-35 de minute)
Eu l-am intors si pe cealalta parte dupa ce s-a rumenit. Este o mincare rapida si gustoasa
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro