Şprot prăjit (Hamsii prăjite)

de Dana_Retetegg in Peste, 1 Dec 2011 | 4771 vizualizari

 

Acum e prima data cand fac acasa, de obicei il mancam pe la terase, sau pe plaja la strand vara langa o bere recee:))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr sprot (hamsii),
  • 100 gr malai,
  • ulei pentru prajit,
  • 1/2 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şprot prăjit (Hamsii prăjite):

Am pus malai pe o farfurie mai intinsa si am tavalit pestele prin el pe ambele parti.



L-am pus la prajit in ulei incins (chiar baie de ulei). L-am lasat pana a devenit crocant.



L-am scos pe servet sa se absoarba grasimea in surplus.



Am servit cu lamaie stoarsa deasupra.



Iubitul meu a servit pestisorii cu mujdei.



Nu uitati de bere, caci hamsiile sunt sarate si avem nevoie de berica sa ne potolim setea:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Şprot prăjit (Hamsii prăjite)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

02.12.2011, 12:44

merci Gabytza

Dana_Retetegg 1

02.12.2011, 12:46

Mihaela, intregi cu tot ce au ei: cap coada burtica...sunt asa de mici incat n-ai de ce sa-ti faci griji

Dana_Retetegg 1

02.12.2011, 12:47

Rosci, la alte tipuri de peste si eu ii dau prioritate iubitului meu dar pe astia ne batem

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Sprot prajit