Macrou cu turte picante de mămăligă şi sos

de madi_marin in Peste, 2 Ian 2014 | 3587 vizualizari

 

Bine v-am regasit! Sper că sănătoşi, frumoşi şi dispuşi să mâncaţi mai uşor după atâtea ospăţuri. V-am pregătit o reţetă simplă, care sper să vă placă!

 

INGREDIENTE

  • 2 macrouri
  • ulei
  • sare
  • piper cu lămâie
  • boia iute
  • mălai
  • smântână slabă
  • mărar proaspăt
  • usturo
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu turte picante de mămăligă şi sos:

Macroul se curăţă şi se taie rondele.


Se unge cu un pic de ulei, se presară cu un praf de sare şi amestec de piper cu lămâie (Kamis) şi se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptor să se rumenească.


Între timp se prepară sosul ( se amestecă smântâna cu usturoi după gust, sare, piper şi mărar proaspăt tocat) şi turtele de mămăligă. Se pregăteşte o mămăligă potrivit de tare care se dă la răcit. Când e călduţă, se modelează turte care se ung cu un stop de ulei si se condimentează cu un praf de boia, piper şi un pic de sare. Se prăjesc pe ambele părţi sau se frig pe grătar.


Macroul se serveşte cu turtele şi sosul de usturoi.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu turte picante de mămăligă şi sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

noiinbucatarie 1

16.12.2016, 10:14

Bya Ralu 1

16.12.2016, 13:44

dantes 1

17.12.2016, 06:50

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosu