Dorada la cuptor cu rosii si lamaie

de Bya Ralu in Peste, 6 Aug 2013 | 3091 vizualizari

 

by miha ,o reteta tare buna http://www.bucataras.ro/retete/dorada-la-cuptor-cu-rosii-si-lamaie-37203.html

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de peste dorada eviscerat
  • 1 lamaie
  • 1 cutie de rosii cubulete
  • 1 rosie mica
  • 4-5 frunze busuioc
  • 50 ml vin alb
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada la cuptor cu rosii si lamaie:

Pestele se condimenteaza pe ambele parti cat si inauntru.


Ceapa se taie feliute subtiri si se pune la calit in ulei de masline,cand incepe sa se inmoie putin se adauga cutia de rosii cuburi.,


Se lasa cateva minute dupa care se toarna intr-o tava toata compozitia.


Pestele se pune deasupra,se orneaza cu feliute de lamaie si rosii si feliute de usturoi.


Deasupra punem frunze de busuioc,felii de rosii si lamaie.Se stropeste cu ulei de masline


Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20 minute.


Se scoate folia si se stropeste cu vin alb si se mai lasa 10 minute la cuptor.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta sau cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada la cuptor cu rosii si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (25)

Rocsi 1

07.08.2013, 11:57

Fain

Bya Ralu 1

07.08.2013, 16:51

mihaelar63 1

27.01.2015, 00:16

Arata super misto

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor