Dovleac copt

de babi5 in Mancaruri de post, 25 Oct 2014 | 3195 vizualizari

 

Cel mai simplu si sanatos desert,exat cum la dat mama natura,doar l-am copt.Foarte bun si suficient de dulce,parca nu am mai mincat asa dovleac ,dulce.Bineinteles ca se putea aduga putina scortisoara pe deasupra dar am vrut sa fie asa ca pe vremea copilariei mele.Si fiindca tot este frig afara aroma dovleacului copt ne face sa credem cu adevarat ca Iarna este pe aproape.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac cca. 2 kg
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Am spalat bine dovleacul de impuritatile din gradina,apoi l-am sters cu un prosop absorbant,l-am taiat si l-am curatat de seminte apoi l-am feliat si l-am asezat in tava dupa care  se introduce in cuptorul incins la 190 grade pentru 1 ora .

Se scoate se lasa putin la racit apoi se poate servi un deliciu.Il recomand cu mare drag

TIPS-URI

1

Ce pot sa spun un desert sanatos si gustos,fara prea mari costuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

babi5 1

26.10.2014, 18:19

Dantes cel mai sanatos desert multumesc

babi5 1

26.10.2014, 18:20

Elucubratiiculinare multumesc

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de cartofi - de post