Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi in Dulciuri, 22 Oct 2017 | 5797 vizualizari

 

Cu dor de copilărie când ne prepara bunica dovleac copt în cuptorul sobei cu plită, azi am copt un dovleac turcesc, dar in cuptorul electric.
Imbunatatit cu miere si scortisoara, a fost chiar un desert gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac turcesc
  • scortisoara
  • miere pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt cu scortisoara si miere:

Dovleacul turcesc se spala pe coaja și se sterge cu prosoape absorbante de hartie.

Se taie pe jumatate si i se inlatura semintele.

Apoi, fiecare jumatate de dovleac se taie in patru felii groase.

Se unge o tavă cu putin ulei si se aseaza in ea feliile de dovleac, cu coaja in jos.

Tava se da la cuptor pana cand feliile de dovleac sunt bine patrunse si prind o usoara crusta.

Cand incep sa se patrunda se presara putina scortisoara peste ele.

Dovleacul copt se serveste cald, uns cu miere, atunci cand nu este suficient de dulce, natural.

Noi l-am servit cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt cu scortisoara si miere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Carawe" - Desertul lehuzei