Dovleac la congelator pentru iarna

de MIUTA in Conserve, 17 Oct 2011 | 11335 vizualizari

 

Am primit de la mama sotului meu un bostan(dovleac).Acasa mai aveam un alt bostan cumparat din piata asa ca trebuia sa conserv din ei sa ma pot bucura si la iarna de aroma lor.Iarna dezghet punga cu dovleac si pot pregati placinta sau prajitura la fel de buna ca si toamna.

 

INGREDIENTE

  • pulpa de dovleac
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac la congelator pentru iarna:

Dovleacul se curata de coaja,se da pe razatoarea mare sau pe robot si se pune la calit in ulei.


Se adauga zahar dupa gust si se lasa la calit 10-15 minute.


Se da la rece iar cand s-a racit se pune in pungi si se depoziteaza in congelator.


Se poate pastra si in borcane dar trebuie sterilizate de doua ori cate 10 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac la congelator pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bucataras Medi 1

17.10.2011, 21:27

ce idee minunata...............

LUK 1

18.10.2011, 15:56

MIUTA 1

21.10.2011, 12:22

Multumesc frumos tuturor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi, umplutura de dovleac si branza