Dovleac la congelator pentru iarna

de MIUTA in Conserve, 17 Oct 2011 | 7934 vizualizari

 

Am primit de la mama sotului meu un bostan(dovleac).Acasa mai aveam un alt bostan cumparat din piata asa ca trebuia sa conserv din ei sa ma pot bucura si la iarna de aroma lor.Iarna dezghet punga cu dovleac si pot pregati placinta sau prajitura la fel de buna ca si toamna.

 

INGREDIENTE

  • pulpa de dovleac
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac la congelator pentru iarna:

 Dovleacul se curata de coaja,se da pe razatoarea mare sau pe robot si se pune la calit in ulei.

Se adauga zahar dupa gust si se lasa la calit 10-15 minute.

Se da la rece iar cand s-a racit se pune in pungi si se depoziteaza in congelator.

Se poate pastra si in borcane dar trebuie sterilizate de doua ori cate 10 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac la congelator pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bucataras Medi 1

17.10.2011, 21:27

ce idee minunata...............

LUK 1

18.10.2011, 15:56

MIUTA 1

21.10.2011, 12:22

Multumesc frumos tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!