Dovlecei Impanati

de mimmi in Conserve, 28 Aug 2010 | 4624 vizualizari

 

Se foloseste la ghiveci sau la tocana de legume...

 

INGREDIENTE

  • 10 dovlecei medii
  • 1 bulion
  • 3 legaturi tarhon
  • 1 capatana mare de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei Impanati:

Curatam dovleceii de coaja si ii oparim in apa cu sare 2-3 minute,ii scurgem si ii crestam.Tocam marunt tarhonul verde,curatam usturoiul si il taiem feliute.Intr-o crestatura punem 1-2 felii de usturoi si in alta tarhon si tot asa.Punem dovleceii in borcan,ce nu intra ii taiem felii si ii adaugam la borcan si turnam bulionul peste.Tapetam o cratita cu ziare,invelim fiecare borcan in ziar si le punem in cratita cu apa la fiert,la foc mic timp de o ora.


Se poate folosi la ghiveci,tocana de legume etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei Impanati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Corinuta 1

29.08.2010, 13:51

foarte interesant!

mena29 1

30.08.2010, 09:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume