Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4352 vizualizari

 

In seara asta nu se putea fara dovleac. Inspirat de Laurici.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mic
  • 50 g nuca
  • 50 g migdale
  • 50 g stafide
  • 50 g merisoare
  • 50 g zahar brun
  • 30 g unt
  • 100 ml apa
  • dulceata de afine
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot:

Dovleacul se spala bine si se sterge.

Se taie capacul si se curata de samburi.

Se macina nuca si migdalele si se face mixul amestecand cu zaharul brun, stafidele si merisoarele.

Se pune dovleacul in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Pe fundul dovleacului punem cateva bucatele de unt, jumatate din mix, o bucata de unt si restul de mix.

Se toarna in vas apa si se pune capacul.

Se seteaza pe modul High pentru 3 ore.

Dupa trei ore eu l-am taiat in patru si am impartit mixul pe fiecara bucata.

Am pus bucatile de dovleac intr-o tava si le-am introdus in cuptor pentru 20 de minute.

Le-am lasat sa se raceasca putin, am pus dulceata de afine si a fost foarte bun.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

pe 15.04 la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L