Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4360 vizualizari

 

In seara asta nu se putea fara dovleac. Inspirat de Laurici.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mic
  • 50 g nuca
  • 50 g migdale
  • 50 g stafide
  • 50 g merisoare
  • 50 g zahar brun
  • 30 g unt
  • 100 ml apa
  • dulceata de afine
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot:

Dovleacul se spala bine si se sterge.

Se taie capacul si se curata de samburi.

Se macina nuca si migdalele si se face mixul amestecand cu zaharul brun, stafidele si merisoarele.

Se pune dovleacul in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Pe fundul dovleacului punem cateva bucatele de unt, jumatate din mix, o bucata de unt si restul de mix.

Se toarna in vas apa si se pune capacul.

Se seteaza pe modul High pentru 3 ore.

Dupa trei ore eu l-am taiat in patru si am impartit mixul pe fiecara bucata.

Am pus bucatile de dovleac intr-o tava si le-am introdus in cuptor pentru 20 de minute.

Le-am lasat sa se raceasca putin, am pus dulceata de afine si a fost foarte bun.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot