Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 2619 vizualizari

 

In seara asta nu se putea fara dovleac. Inspirat de Laurici.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mic
  • 50 g nuca
  • 50 g migdale
  • 50 g stafide
  • 50 g merisoare
  • 50 g zahar brun
  • 30 g unt
  • 100 ml apa
  • dulceata de afine
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot:

Dovleacul se spala bine si se sterge.


Se taie capacul si se curata de samburi.


Se macina nuca si migdalele si se face mixul amestecand cu zaharul brun, stafidele si merisoarele.


Se pune dovleacul in vasul slow cookerului Crock-Pot.


Pe fundul dovleacului punem cateva bucatele de unt, jumatate din mix, o bucata de unt si restul de mix.


Se toarna in vas apa si se pune capacul.


Se seteaza pe modul High pentru 3 ore.


Dupa trei ore eu l-am taiat in patru si am impartit mixul pe fiecara bucata.


Am pus bucatile de dovleac intr-o tava si le-am introdus in cuptor pentru 20 de minute.


Le-am lasat sa se raceasca putin, am pus dulceata de afine si a fost foarte bun.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Adi 1

01.11.2019, 19:39

Bun!

dantes 1

02.11.2019, 13:17

Bun!

MotanLaOale 1

02.11.2019, 21:15

Multumesc

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton, porumb și ardei roșu

de Ancutsa 6

ieri la 20:37

Salată cu ton, în stil mediteranean

de Ancutsa 6

ieri la 20:33

Placinta cu branza, smantana si rosii cherry

de oanapl 6

ieri la 20:06

Zucchini în stil mediteranean

de Ancutsa 6

ieri la 16:03

Trandafiri din zucchini și bacon cu cremă de brânză

de Ancutsa 6

ieri la 15:53

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Stufat de miel
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton, porumb și ardei roșu

de Ancutsa 6

ieri la 20:37

Salată cu ton, în stil mediteranean

de Ancutsa 6

ieri la 20:33

Placinta cu branza, smantana si rosii cherry

de oanapl 6

ieri la 20:06

Zucchini în stil mediteranean

de Ancutsa 6

ieri la 16:03

Trandafiri din zucchini și bacon cu cremă de brânză

de Ancutsa 6

ieri la 15:53

RETETA RECOMANDATA
Chec umed cu nuci si alune la slow cooker Crock-Pot