Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4505 vizualizari

 

In seara asta nu se putea fara dovleac. Inspirat de Laurici.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mic
  • 50 g nuca
  • 50 g migdale
  • 50 g stafide
  • 50 g merisoare
  • 50 g zahar brun
  • 30 g unt
  • 100 ml apa
  • dulceata de afine
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot:

Dovleacul se spala bine si se sterge.

Se taie capacul si se curata de samburi.

Se macina nuca si migdalele si se face mixul amestecand cu zaharul brun, stafidele si merisoarele.

Se pune dovleacul in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Pe fundul dovleacului punem cateva bucatele de unt, jumatate din mix, o bucata de unt si restul de mix.

Se toarna in vas apa si se pune capacul.

Se seteaza pe modul High pentru 3 ore.

Dupa trei ore eu l-am taiat in patru si am impartit mixul pe fiecara bucata.

Am pus bucatile de dovleac intr-o tava si le-am introdus in cuptor pentru 20 de minute.

Le-am lasat sa se raceasca putin, am pus dulceata de afine si a fost foarte bun.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu susan la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital