Dovlecei conservati in saramura

de lili in Conserve, 1 Aug 2011 | 7328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovlecei
  • apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei conservati in saramura:

Se iau dovlecei li se taie coditele, se spala,se curata, se oparesc in apa cu putina sare timp de 3—5 min, dupa care se racesc imediat cu apa rece.

Dovleceii astfel pregatiti se pun in borcane, peste ei se toarna saramura (la 1 I de apa 20 g sare), dupa care borcanele se leaga cu celofan si apoi se sterilizeaza 30 min.



 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei conservati in saramura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

aziz 1

02.08.2011, 17:05

Mitinita 1

13.08.2011, 17:10

idee buna...cum se folosesc,la mancaruri sau ca si muratura?

lili 1

28.08.2011, 16:20

Mitinita raspund mai tarziu, scuze dar nu am avut timp sa intru pe net...se folosesc la mancare...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastai conservate