Dovlecei copti cu bacon si cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2013 | 1200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de dovlecel
  • 4 felii de bacon
  • 100 g de cascaval Delaco
  • 1 ardei iute
  • un praf de chili
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita cu busuioc uscat
  • cateva fire de marar proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei copti cu bacon si cascaval:

Coacem dovleceii si prajim feliile de bacon pe o tava de aragaz, apoi ii asezam intr-un vas incapator astfel: cate o felie de dovlecel condimentata cu busuioc, sare si chili, peste care adaugam ardeiul iute taiat rondele, baconul si cascaval cubulete/ras peste acesta din urma. Dam vasul la cuptor pentru 15-20 de minute. Ii servim calzi, cu marar proaspat tocat si optional inca putin cascaval ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei copti cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2013, 23:01

Rocsi

Valclaudia 1

27.08.2013, 23:48

Dya Daniela Andrei 1

28.08.2013, 09:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu leurda