Dovlecei crocanti cu susan la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 4698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • o punga ideea zilei crocant din cuptor ( in mod normal se foloseste pentru pui, dar eu am vrut sa incerc si cu dovlecei)
  • 2 oua
  • cascaval ras
  • marar
  • 2-3 catei de usturoi
  • susan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti cu susan la cuptor:

Se curata dovleceii de coaja, se taie in felii potrivite, dupa care se dau cu sare si se pun intr-o sita pentru a-si lasa apa.


Se bat ouale impreuna cu sarea si piperul, dupa care se adauga mararul, cascavalul ras si usturoiul pisat.


Intr-o farfurie se amesteca pesmetul din punga ideea zilei si susanul ( puneti cat vreti ).


Dovleceii se dau prin amestecul de ou si cascaval, dupa care se tavalesc prin pesmet si susan.


Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit cca 40 de minute la foc mic.


Se servesc cu sos format din maioneza si kechup.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Sylvia 1

10.08.2012, 10:54

wow ce combinatie super, o sa o testez si eu !

Dana Cristea - pusikmea 1

11.08.2012, 16:22

Ma bucur mult sa vad ca va place asa tare, sa-i incercati, ca tare-s buni, am mai incercat cu ideea zilei si niste chiftelute, care au iesit super bune, doar pieptul de pui nu-mi place cum iese

jolygina 1

16.08.2012, 00:50

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei crocanti