Dovlecei crocanti cu susan la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 5161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • o punga ideea zilei crocant din cuptor ( in mod normal se foloseste pentru pui, dar eu am vrut sa incerc si cu dovlecei)
  • 2 oua
  • cascaval ras
  • marar
  • 2-3 catei de usturoi
  • susan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti cu susan la cuptor:

Se curata dovleceii de coaja, se taie in felii potrivite, dupa care se dau cu sare si se pun intr-o sita pentru a-si lasa apa.


Se bat ouale impreuna cu sarea si piperul, dupa care se adauga mararul, cascavalul ras si usturoiul pisat.


Intr-o farfurie se amesteca pesmetul din punga ideea zilei si susanul ( puneti cat vreti ).


Dovleceii se dau prin amestecul de ou si cascaval, dupa care se tavalesc prin pesmet si susan.


Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit cca 40 de minute la foc mic.


Se servesc cu sos format din maioneza si kechup.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Sylvia 1

10.08.2012, 10:54

wow ce combinatie super, o sa o testez si eu !

Dana Cristea - pusikmea 1

11.08.2012, 16:22

Ma bucur mult sa vad ca va place asa tare, sa-i incercati, ca tare-s buni, am mai incercat cu ideea zilei si niste chiftelute, care au iesit super bune, doar pieptul de pui nu-mi place cum iese

jolygina 1

16.08.2012, 00:50

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei crocanti, in pesmet aromatizat, la cuptor