Dovlecei cu branza la cuptor

de alilianaa in Mancaruri de legume, 23 Iul 2013 | 19072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mai mici
  • un ou
  • 100 branza capra
  • 100 ml smantana lichida
  • 30 g branza brie
  • sare, piper dupa gust
  • magheran uscat
  • o lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza la cuptor:

Dovleceii se spala, se taie rondele, se dau cu sare, piper.


Intr-un bol, se rade pe razatoarea mica branza de capra, se pune oul, se adauga smantana si toate acestea se amesteca.


Se ia un vas de yena si se unge din belsug cu unt. Se pun rondelele de dovlecei peste care se adauga compozitia de smantana si branza. Se toaca cubulete branza brie si se pune de-asupra. Se presara magheran uscat si se da la cuptor pentru 20 min. la foc mic. Cand este rumena de-asupra se scoate. Se poate servi dupa preferinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alilianaa 1

23.07.2013, 15:50

Rocsi, cu mult drag!

mihaelar63 1

24.07.2013, 00:20

Ce delicios arata . Parca ar fi o felie de tort

alilianaa 1

24.07.2013, 08:01

Mihaeala!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel cu rosii si mozzarela