Dovlecei cu branza la cuptor

de alilianaa in Mancaruri de legume, 23 Iul 2013 | 20917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mai mici
  • un ou
  • 100 branza capra
  • 100 ml smantana lichida
  • 30 g branza brie
  • sare, piper dupa gust
  • magheran uscat
  • o lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza la cuptor:

Dovleceii se spala, se taie rondele, se dau cu sare, piper.


Intr-un bol, se rade pe razatoarea mica branza de capra, se pune oul, se adauga smantana si toate acestea se amesteca.


Se ia un vas de yena si se unge din belsug cu unt. Se pun rondelele de dovlecei peste care se adauga compozitia de smantana si branza. Se toaca cubulete branza brie si se pune de-asupra. Se presara magheran uscat si se da la cuptor pentru 20 min. la foc mic. Cand este rumena de-asupra se scoate. Se poate servi dupa preferinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alilianaa 1

23.07.2013, 15:50

Rocsi, cu mult drag!

mihaelar63 1

24.07.2013, 00:20

Ce delicios arata . Parca ar fi o felie de tort

alilianaa 1

24.07.2013, 08:01

Mihaeala!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptorul cu microunde