Dovlecei cu carne si crema de cocos

de gospodariu in Mancare copii, 26 Mai 2016 | 1627 vizualizari

 

O reteta special creata pentru printesa mea in care am evitat prajeala si pentru ca nu este "prietena cu smantana"i-am stropit cu crema de cocos.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mari;
  • 150 g orez;
  • 300 g carne tocata de curcan;
  • 2 lingurite pasta de tomate;
  • 1 ceapa;
  • 10 rosii cherry;
  • suc de rosii;
  • marar/patrunjel;
  • sare/piper;
  • crema vegetala de gatit #alpronista;
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu carne si crema de cocos:

Pentru inceput vom spala dovleceii sub jet de apă,ii curatam de coaja, îii taiem in jumătăţi, îi scobim şi îi lasam la scurs.


Intr-o cratita se pune orezul la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj,apoi cand orezul este aproape fiert se da deoparte si se amesteca cu ceapa tocata,pasta de tomate,verdeata,carnea tocata.Dupa ce se condimenteaza cu sare si piper dupa gust se umplu dovleceii.


Deasupra fiecarui dovlecel umplut se aseaza jumatati de rosii cherry si se aseaza intr-o tava.La final se toarna uleiul,sucul de rosii si 2-3 canite de apa si se introduce la cuptor pentru 30 de minute.


Cand sunt gata se scot,se aseaza pe o farfurie si se servesc calzi stropiti cu crema #Alpro.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu carne si crema de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gospodariu 1

26.05.2016, 20:30

mirela0911 1

26.05.2016, 21:56

Interesant cu cocos! Cred ca sunt tare buni! As manca si eu, nu doar copiii!

noiinbucatarie 1

28.05.2016, 09:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure de banana cu branzica