Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!

de RoXx in Reteta de vedeta, 12 Mar 2016 | 1076 vizualizari

 

Inspirata de celebrul Jamie Oliver iata ca am ajuns si la reteta cu nr 100! 

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 150 gr. branza ricotta
  • 200 gr. rosii uscate in ulei
  • sare
  • piper
  • otet balsamic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!:

Dovleceii se spala, se taie fasii subtiri pe lung,se asezoneaza si se coc pe grill.


Eu i-am tinut cam 2-3 minute pe fiecare parte.


Dupa ce sunt gata toate fasiile, se pune pe fiecare la un capat o lingurita de ricotta si o rosie uscata.


Se ruleaza toate astfel si se servesc imediat alaturi de otet balsamic.


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Pink

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

COMENTARII (18)

elucubratiiculinare 1

13.03.2016, 17:42

super idee

Rocsi 1

13.03.2016, 19:41

La cat mai multe retete, Roxx!

-Licurici- 1

14.03.2016, 11:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08